Gość Konrad Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam Od ponad miesiąca mam problem z jadrami, zaczęło się od tego ze lewe jadro od czasu do czasu ale ostatnimi dniami dzieje się to częściej ze strasznie się zmniejsza w porównaniu do prawego, ogólnie jadra są twardsze mam też wrażenie ze większe. Czasem swędzi mnie penis i jadra. O golenie wspomnę ze podejrzewam ze mam też hemoroidy czy to możliwe ze przez drapanie odbytu a potem jader i penisa przeniosła się jakaś bakteria. Jadra nie bolą ale to jest strasznie nie przyjemne gdy cały czas czuje ze się coś tam zmniejsza i zwiększa. Byłem u dwóch urologów miałem robione USG ale panowie stwierdzili ze nic mi nie dolega. Np przy bieganiu gdy gram w piłkę czuje jak jadra się obijają ponad miesiąc temu nie miałem jeszcze takich problemów, nigdy nie miałem problemów z jadrami ani ze zdrowiem a od kilku miesięcy zaczynam się sypać. Refluks brodawki na stopach podejrzewam hemoroidy i jeszcze te jadra. Dodam ze czasem jeszcze mam lekkie bolę brzucha i nóg i kuje mnie coś pod zebrami ale to nic stałego występuje od czasu do czasu. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Proszę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Bez bezpośredniego badania nie podpowiem Panu jak ma Pan w chwili obecnej postępować. Ma Pan tyle różnych dolegliwości, że trudno w tym wszystkim się połapać bez bezpośredniego kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi