Gość karolcia80 Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Mam pytanie jestem trzeci tydzień po usunięciu całej żyły z prawej nogi od pachwiny po kostkę jak długo mogę na to chorowac?lekarz chce mnie juz do pracy wysłac a ja nie wyobrażam tego sobie bo mam pracę stojącą a noga mnie cały czas jeszcze rwie i boli i jest zsiniaczona czy powinien mi przedłużyc zwolnienie czy mogę to od niego wyegzekwowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Z reguły po tego typu zabiegu, w przypadku pracy stojącej stosuje się zwolnienie na okres około 3-4 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolcia80 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 każdy lekarz mówi inaczej jedni że tylko dwa tygodnie inni ze cztery a kolezanka przy pracy stojącej chorowa na to trzy miesiące więc sama nie wiem kogo słuchac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mosia Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Ja miakam zabieg 18 stycznia i nadal jestem na zwolnieniu do 12 marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi