Gość Ewelina Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Panie Doktorze, jestem 5 dzień po operacji wycięcia przetoki okoloodbytniczej. Za 2 dni wracam do pracy, która jest pracą siedzącą przez 8h. Mam specjalną poduszkę ortopedyczną *z dziurą*. Ile max. mogę siedzieć? Jakie są konsekwencje siedzenia dla tego typu ran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wszystko zależy od tego jak się goi rana. Jeśli gojenie jest prawidłowe po okresie zwolnienia można spokojnie wrócić do pracy i nawet siedzieć przez 8 godzin pracy. O tym jednak jakie jest gojenie rany i czy może Pani wrócić do siedzącej pracy musi zdecydować bezpośrednio lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi