Gość iwona Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Na prawej piersi 2 cm od sutka mam małą okrągłą narośl ok 4 mm w kolorze jasny brąz od czasu do czasu powstaje ciemno brązowa jakby twarda skorupka która od czasu do czasu odpada nieraz mnie to piecze i szczypie mam to już około dwóch lat byłam u lekarza który powiedział że jest to łagodny proces nowotworowy a drugi lekarz kazał to wyciąć bardzo proszę o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 W zasadzie trudno jest doradzić o dalszym postępowaniu nie widząc tej zmiany. Najlepiej aby wypowiedział się o tym lekarz dermatolog, a nawet onkolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Zawsze lepiej jest wyciąć taką zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam najprawdopodobniej obtarty sutek i brodawkę od koronki miedzy ktora wchodzil sutek i podczas chodzenia lub innych czynności obcieral sie. Pojawila się niewielka milimetrowa tak jakby narośl (opuchlizna) nie jest to bolesne ( ani nie swędzi ), Smaruje sudocremem nie wiem czy słusznie? Utrzymuje sie już to od okolo paru tygodniu dodam ze zanim zauwazylam ta ranke to baaardzo dlugo chodzilam w tym staniku i moze to juz tak zostanie taki jakby odcisk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi