Gość Iwona Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Witam Proszę mi powiedzieć co oznacza adenocarcioma tubulo-papillare G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 adenocarcioma tubulo-papillare G2 - oznacza gruczolakorak cewkowo-brodawkowaty stopnia histopatologicznego 2 w skali 3-stopniowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paulina Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 witam wszystkich wlasnie jestem po wizycie u chirurga szczękowo-twarzowego, zgłosiłam sie ze zminą na podniebieniu,małym guzkiem, który nie boli, no i lekarz mnie nastraszył, że to może być coś powznego...guzek nowotworowy,torbiel,zapalenie kości szczęki i nie pozwolił mi tego zlekceważyć, odrazu skierował mnie na tomografię aby to zbzdać,własnie czekam na wizytę i strasznię się obawiam................... pozdrawiam wszystkich i skierujcie sie z podobnymi przypadkami do lekarza w czwartek mam wizyte w COI w Warszawie i zobzczymy co dalej odezwę sie po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi