Gość PrzestraszonyWM Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam, Mam taki problem, otóż podczas ręcznych poczynań, poczułem jakby strzyknięcie. Chwilowe. I dalej nic nie bolało, więc dokończyłem czynności, po strzyknięciu wzwód minął ale wrócił. Przy ponownym wzwodzie pojawiło się jakby wybrzuszenie ciała jamistego z boku w połowie długości, tak jakby jeden ten *prążek* stał się miękki, byłem z tym u urologa, robił ekg i powiedział, że do złamania nie doszło, pytanie czy ten wybrzuszony miękki prążek wróci do swojej dawnej postaci samoistnie ? Druga wstydliwa sprawa, podczas samoistnego wzwodu musiałem kichnąć ( bo tylko to sobie przypominam ) godzinę, dwie po zdarzeniu zauważyłem 0,5cm za żołądziem, z góry tak jakby prążek od góry przy wzwodzie nabrzmiewał i stawał się twardy z kolei a nie miękki jak to miało miejsce wyżej, czy mógł nastąpić jakiś uraz ? Brak dolegliwości bólowych, wzwód osiągam całkowity, wygięć także brak, jest normalnie tylko mam właśnie takie jakby stwardnienie w poprzek penisa sam prążek ma może za 2-3 mm, ten pierwszy jest większy. Strasznie się martwię, proszę o poradę, mogę coś dokładniej opisać jeśli to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrzestraszonyWM Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Po kichnięciu lekko mrowiła mnie żołądź ale minęło po chwili, żadnych krwiaków czy przebarwień też nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi