Gość rambo87 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Od kilku dni byłem chory i mam zapalenie jak mi sie wydaje penisa i nie regularnie opróżniam sie choc dużo piję czy to woda czy kawa i inne napoje 0 alkocholu ale kilka dni temu zaczął mnie bardzo boleć penis i gdy sie kąpałem zobaczyłem na nim po naciągnięciu skurki czerwona około 2 centymetrów coś w stylu opryszczki a na prnise białą plamke co mam zrobic w tym kierunku i gdzie się z tym zgłosić lub jakiego leku użyc bo to boli nawet chodząć a ja pracuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Być może to jakiś stan zapalny typu grzybiczego. Bez leków na receptę czyli związanych z wizytą u lekarza może Pan tego samodzielnie nie wyleczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi