Gość xssth Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Od jakiegoś czasu pojawiają mi się i znikają tego samego lub następnego dnia guzy na stopach i dłoniach. Nie wiem czy też można nazwać to guzem, ale w momencie powstawania miejsce na dłoni drętwieje, puchnie i jest z nieprzyjemnym uczuciem, gdy wyskoczy to na stopach mam problemy z chodzeniem. Gdy wyskakują na dłoniach, okropnie boli a także tracę siłę w dłoni. Najczęściej wyskakują w okolicy kciuka, ale na palcach też często. Czasami te *guzy* wyskakują także na nadgarstku, łokciu, kolanie a także pośladkach, wtedy nawet ciężko jest mi siedzieć. Męczę się z tym już od kilku lat. Nie wiem do jakiego lekarza się z tym udać. Pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Być może to jakieś zapalenie miejscowe okresowe nerwów obwodowych. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi