Gość Marii Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Witam, W wieku 3 lat przeszłam operację wycięcia wyrostka robaczkowego, doszło również do zapalenia otrzewnej. Przez to mam rozległa pionową bliznę. Chcę ją zmniejszyć ale nie wiem czy lepiej dokonać takiej operacji przed ciążą czy lepiej po ciąży.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Radziłbym raczej taki zabieg wykonać po ciąży, gdyż w czasie ciąży nowa blizna powstała po likwidacji starej może ponownie rozlać się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pat Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ja mam taka blizne tylko troszke sie rozciagla ale po jakims czasie wrocila do poprzedniego stanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi