Gość angela Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Mam pytanie odczego mam uczucie kucia palcow u rak i jakby zdretwinia palcow u stopy nieraz towarzyszy przy tym dretwy jezyk uczucie czy to nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Być może, bo dolegliwości nie są ewidentne i raczej niecharakterystyczne. Bez bezpośredniego badania nie odpowiem konkretnie na to pytanie. Radzę w tej sprawie udać się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ama Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Mam takie same objawy.*czy moze to byc alergia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi