Gość załamana Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Witam, Od 3 dni przyjmuję takie leki jak: Helicid, Duomox, oraz Klabax bardzo źle się po nich czuję. Mam metalowy posmak w ustach, a najgorsze to, że nie mogę spać w nocy bo mi niedobrze, oraz dodatkowo towarzyszy temu stanie w gardle- tej tabletki- mam takie uczucie. Refluks wykluczono, leczę Helicobacter Pyroli. Od czego może być te uczucie stania w gardle? Wcześniej tak nie miałam. Czy to działanie tych tabletek? Zaznaczam, że przyjmuję wszystkie dwa razy dziennie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Tak, to objawy uboczne stosowania antybiotyków. Jeśli dolegliwości nie są zbyt uciążliwe i nasilone radzę do końca przyjąć leki. W innym przypadku radzę ponownie skonsultować się z lekarzem, który przepisał leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi