Gość Strapiony20latek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Witam! Mialem mocne potłuczenie jądek pod koniec maja. Mialem dosc sporego krwiaka który się nie wchłonął i jednego małego który zniknął i jądro w tym miejscu jest twarde. Wyszly mi też na USG żylaki powrózka nasiennego po prawej tam gdzie było stłuczenie. ok 5 dni po potłuczeniu miałem robione markery nowotworowe które nie wykazały żadnych zmian. Dwa dni temu się przeziębiłem, miałem podwyższoną temperature i wyczułem tuż przy najądrzu malutką krosteczke ok 1mmx1mm. Ledwo wyczuwalna. Nie wiem co to może być. Wyrazi ktoś swoją opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Bez bezpośredniego badania nie określę czym jest ta zmiana. Zapewne to jakiś drobny zaczopowany gruczoł łojowy jakich bardzo dużo w tej lokalizacji ciała (jeśli zmiana związana jest ze skórą) lub np. drobna torbiel jeśli zmiana związana jest z najądrzem. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Bylem u lekarza :P powiedzial ze to niegrozny przyczepek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość , Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Choroby jąder zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi