Gość Klaudia Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam!Prosze o konsultacje.Od pewnego czasu oddaje mocz pochwą,a od dwóch dni mam bóle podbrzusza i kłucie po lewej stronie brzucha.Niewiem czy może to być przetoka pęcherzowo-pochwowa czy pęcherzowo-jelitowa.Do jakiego lekarza udać sie po pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Radzę z tym problemem udać się na konsulatcję najlepiej do ginekologa. Trzeba wiedzieć, że prawidłowe ujście cewki moczowej jest w pochwie, więc wydalanie moczu jest w zakresie pochwy (to naturalne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Bardzo dziekuje za odpowiedz.Nie napisałam szczegółowo problemu...Mam 23-lata,nigdy nie mialam zadnej operacji ani żadnych zabiegów ginekologicznych,nie rodziłam dzieci ani na nic poważnego nie chorowałam,miesiączki mam regularne.Byłam na wizycie u ginekologa i Pani Ginekolog powiedziała,że takimi problemami sie nie zajmuje,stwierdziła tylko,że mam stan zapalny na który dostałam antybiotyk i to dosłownie wszystko...Zrobiono mi badanie cytologiczne,jajników i jamy brzusznej,ktore nie wykazało jakichkolwiek problemów.Powinnam umówić wizyte u innego ginekologa?Czy powinnam udać sie do urologa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi