Gość wallclock Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Witam ma zwezenie ciesni miedzy c7a c 6 oraz osteofitoze, Jak mozna to leczyc? Czy leczenie jest skuteczne? Objawy mamtakie ze chwilowo gorzej widze ( jak przez mgle) ciagly dyskomfdort w karku, uczucie leku, czasem mnie zamracza na 2-3 sekundy tak jakbym przysynal i robil cos na w pol jawie w pól we snie np zamiast login wpisze haslo i dochodzi to do mnie po chwili tak jakbym sie przebudzial i nie dowierzal co wpisalem, mam tez tili na sziji i na tlowiu od 5 miesiecy odczowam je coraz mniej. Mam tez mrowienie dloni i stop* Czy to powazne dolegliwosci i czy sa zwiazane z kregoslupem szyjnym? kardiologicznie jestem zdrowy bylem na kardiologii kilka dni bo zaslablem i bylo mi duszno oraz mialem lek ze mam np zawal, udar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi