Gość Delfino Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam. Mam problem, który postarałem się opisać i narysować najdokładniej jak umiałem. Nie wiem co to jest, jak się nazywa, a mam to odkąd sięgam pamięcią. Na skórze penisa, obok szwu, na pograniczu moszny i prącia mam dziurkę. Obok tej dziurki widoczne wzniesienie. Dziurka jest ujściem *Torebki*/problemu która powoduje to uwypuklenie na prąciu. *Torebka*/problem jest przyczepiony do skóry penisa od wewnątrz. Nie jest przytwierdzona do ciała jamistego/twardszej części penisa. Wielkością przypomina pestkę wiśni. Białe coś z konsystencją białego sera, lub czasami twardsze wydziela się tylko po wyciśnięciu i to rzadko. Skóra po wyciśnięciu nie jest zaczerwieniona, lecz nie męczę tego zbytnio. Powiększa się i czerwieni po kąpieli w słonym morzu, ale po jakimś czasie wszystko wraca do normy. To coś po prostu jest, nie boli, nie czerwieni się bez powodu i nie zamierza się odczepić. Wygląda to co najmniej nieestetycznie dlatego chciałbym się tego pozbyć. Załączam mój rysunek problemu wraz z legendą: Żółty kolor - skóra przechodząca w mosznę. Fioletowy - żołądź Różowy - ciało jamiste Czerwony - problem Czarny - kanał w problemie. Rysunek: http://pokazywarka.pl/wx6wil/ Pytanie co to jest i jak się tego pozbyć, gdzie się z tym mogę zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 To być może jakiś zaczopowany gruczoł łojowy, który okresowo ulega odczynowi zapalnemu. Radzę z tym problemem udać się bezpośrednio do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rb-k Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Pewnie złapałeś jakiego syfa. Nie zwlekaj udaj się do dermatologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi