Gość Patrycja-W Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Dzień dobry . Mam bardzo duży problem już od dosyć długiego czasu i nie potrafie sobie z tym poradzić Byłam u lekarza rodzinnego który skierował mnie na gastroskopie miałam przepisane probiotyki ale nic nie pomogło wiec odstawiłam. Bylam również u psychologa i dostałam leki uspokajajace bo myśleli ze to stres lecz rowniez nie pomoglo Chodze teraz do alergologa lecz nic nie wykrywa , żadnego uczulenia Mam codzienne mocne rozwolnienie , codziennie biore tabletki na rozwolnienie , ciągle jeździ mi w brzuchu , odbija mi się strasznie nawet gdy nic nie jadlam . Często gdy wstaje to bardzo mocno kręci mi się w głowie i prawie mdleje lecz po chwili to się uspokaja Jest mi bardzo często niedobrze. Mam często bóle brzucha i rzoładka i w dole brzucha po lewej stronie Mam 20 lat i dzieje sie to od ponad dwoch lat czasem mocniej czasem mniej czasami aby gdzies sie wybrac nie jem nic oprucz suchej bulki poniewaz wtedy czuje sie lepiej Błagam o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danusia Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja męczyłam się przez 10lat lat dopóki nie trafiłam do dobrego gastroentrologa,,,mam zespół jelita drażliwego .Bolał mnie własnie po lewej stronie , zaparcia , biegunki , bulgotanie itd,,,Przeszłam przez gin, urologa , chcieli mi wycinać wyrostek.Zmiana diety i odpowiednie leki np,debridat ,błonnik, które działają bezpośrednio na jelita przyniosły wielka ulgę....diagnostyka obejmowała natomiast kolonoskopie , pasaż jelit i eleminacja nietolerancjii glutenu.Szukaj dobrego lekarza !Jeśli jesteś z Krk mogę Ci podesłać namiary na moją pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Forumowiczka na medal Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Danusia, jako najbardziej obeznana w temacie, mogłabyś powiedzieć czym zespół jelita drażliwego jest spowodowany? Jak wygląda Twoje leczenie teraz? Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi