Gość kingaa18 Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Witam Mam 18 lat od nie dawna zauwazylam ze wystaje mi z odbytu jakas skora jak by taki guzek nie wiem co mam zrobic... co to moze byc ? Czytalam duzo w internecie ale jednak pewnosci nie mam co to moze byc dokladnie im wiecej czytam tym bardziej o tym mysle nie daje mi to spokoju, zadnych dolegliwoci nie mam nie swedzi mnie nie piecze tylko problem jest ze cos tam jednak wystaje az boje sie jak miedzy mna a moim partnerem do czegos dochodzi zeby tego nie zauwazyl bo wstyd by mi bylo. Czasem mysle ze to moze przez zaparcia? Jak tego zapobiec moze sa jakies domowe sposoby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się najlepiej z chirurgiem. Bez bezpośredniego badania nie odpowiem konkretnie czym jest ta zmiana. Być może to guzek hemoroidalny, może polip, może przerośnięta brodawka. Postępowanie w tym względzie może być różnorodne. Wszystko wyjaśni chirurg po bezpośrednim badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi