Gość daniel Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam, mam 3 letniego synka, który przechodzi właśnie ospę wietrzną. Dziś podczas siusiania zaczął płakać że go boli penis, który ma pod skórą na prawie całej swojej długości duża wyczuwalną kulkę/gruczoł. Penis jest teraz nieregularnego kształtu i praktycznie zgrubł dwukrotnie. Wygląda to dosłownie jakby jakąś kulkę, lub obce ciało ktoś wcisnął pod skórę. Mieszkam za granicą i pozostaje mi jedynie pogotowie, gdzie mogę z dzieckiem spędzić nawet do 4 godz zanim ktoś nas przyjmie. Nie chce ryzykować z dzieckiem z ospa wietrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 Może doszło do zamknięcia pierścienia napletka penisa i mocz zamiast wydostać się na zewnątrz z ujścia cewki moczowej dostał się pod skórę napletka. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem, gdyż bez badania nie mogę rozstrzygnąć co jest przyczyną tego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi