Gość Piotrek Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam. Znalazlem pod swoim okiem stwardnienie, jest nieruchome i nawet nie wiem kiedy stalo sie na prawde duze, miesci sie zaraz pod okiem kolo nosa, pod skora, w dotyku jak kosc - bardzo twarde.. nie boli - nie wiem co to moze byc i czy da sie to usunac metoda chirurgiczna. kolejna sprawa - od jakichs 3-4 lat mam na serdecznym palcu prawej reki podobne stwardnienie tylko bardziej wystajace z pod skory. to za to boli jak sie je uderzy.. wydaje mi sie rowniez ze mam cos podobnego na lewej dloni pod malym palcem - tez czesto boli jak sie przypadkiem nadusi.. co to moze byc? i na ile grozne? ?? pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Zmiany musi obejrzec lekarz. Bez tego trudno jest mi powiedzieć co to za guzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi