Gość Magdalena21 Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Od dwóch dni mam straszne bóle podbrzusza, czuje jakby mi jajniki mialy wybuchnąć , bol promieniuje na plecy , mam problemy z chodzeniem i śniadaniem , co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Na podstawie samych objawów, które Pani podaje nie jestem w stanie odpowiedzieć na Pani pytanie. Przyczyn takich dolegliwości może być ogromna ilość. Bez bezpośredniego badania, badań dodatkowych nie określę rozpoznania. Jeśli bóle kojarzy Pani z narządem rodnym w pierwszej kolejności radziłbym w tej sprawie skonsultować się z ginekologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi