Gość Abal Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam, zacznę iż mam 20 lat. No więc od pewnego czasu, czuję kłujący i promieniujący ból w plecach na poziomie żołądka (ale żołądek mnie nie boli z przodu, więc sam się dziwie). Do tego dochodzi ból w lewym podbrzuszu promieniujący do krzyża, pachwiny i uda, i drętwieje mi noga, przeważnie ból się nasila po wypróżnieniu się i zażytej amfetaminie, ból który towarzyszy mi z tyłu w okolicy żołądka jest tak mocny że aż mnie zgina, a ból w podbrzuszu znika jak mam nogi podkulone albo gdy siedzę. Miałem robie EKG, USG, pełną morfologie krwi i badanie moczu. Podobno nic mi nie jest, ale chciałbym się zapytać czy lekarz może zataić prawdę o chorobie i stanie zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Abal Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Aha zapomniał bym, dodam że widzę jak mi pulsuje brzuch. Po amfetaminie i innych używkach zaczyna walić jak oszalałe i to jest masakryczne jak widzę jak mi bije serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pucha Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Odstaw to zrozum to jak chcesz mój wspólnik mial tak samo i wiesz co już go niema......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość El Barto Opublikowano 28 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 Miałem to samo po odstawieniu przeszło ,a teraz po 7 latach abstynencji pojawia się ponownie i nie mam pojęcia co to za narząd ,chodzę po lekarzach i szukam przyczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi