Gość tomek Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Krzysztofie.. Musisz pic wiecej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pablo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 @ZOSIA, ja mam podwyższone tylko FT4, reszta w normie. Walcze z ASP (45) i ALT (85), lekkie stluszczenie, fibroscan nie wykazał zwłuknień, lekarze za bardzo nie wiedza co :( może faktycznie tarczyca :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Moni Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam, ja od 5 lat mam stale podwyższone AST, niby może niedużo, bo waha się między 40 a 48, ale jednak. ALT zawsze w normie, w ostatnim badaniu 18. Odstawiłam 1,5 roku temu pigułki, które brałam z przerwami ok. 7 lat, ale nic się nie zmieniło, nie jem bardzo tłusto, nie piję dużo alkoholu, od kilku miesięcy wcale - ciąża...i żadnej zmiany. Miałam USG jamy brzusznej i jest w porządku, tarczyca okej, antygeny HBs i WBc ujemne. Nigdy mnie wątroba nie pobolewała. I o co może chodzić? Co jeszcze mogę sprawdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam, Od miesiąca mam ból w prawym dolnym rogu brzucha lecz często ten ból się przemieszcza na lewą stronę czy też na plecy. Miałem robione USG w sierpniu i wszystko było OK. Na Gastroskopii tydzień temu (październik 30) tez OK. Morfologia i CRP OK. Jak robiłem te badania we wrześniu To ALT było 37 a GGTP 88 (po tym badaniu biore leki EManera) Natomiast teraz (listopad 13) ALT 63 a GGTP 75 czyli podwyższone . Co mi może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rumba Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 W dniu 9.05.2014 o 07:10, Gość krzysztof napisał: ast 300 alt 400 wyniki pogarszaja sie -im dluzej nie pije tym gorsze wyniki dlaczego? Zacznij pić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kevinmig Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 https://www.vykupspb.ru/ - Быстрый выкуп лизинговых автомобилей марки Panoz модели G5, 1982 года выпуска, тип кузова пикап одинарная кабина с объемом двигателя 3217 коробка передач механическая в Санкт-Петербурге. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi