Gość Patryk Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Zlamalem noge w niedziele dokladnie zz soboty na niedziele dzisiaj bralem prysznic i upadlem raniac troche ta noge spuchla mi i zrobila sie sina gips mi pekl wiec udalem sie na izbe przyjec tam mi powiedzieli ze to nic szkodlowiego i powwiedzieli zebym trzymal noge w gorze i nie wysilal sie jestem troche tym przerazony czy mam sie czego obawiac noga boli i czuje mrowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 moze ktos mi odpowiedziec krwiak sie zrobil i nie wiem co mam robic noga bardziej sina na sorze mowia ze ich to nie obchodzi zebym do przychodni szedl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi