Gość mariusz Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Chcialbym sie dowiedziec cos na temat leku docolowego w leczeniu raka jelita grubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Nie ma leku docelowego. Leczenie polega na usunięciu guza i ewentualnie radio, chemioterapii ( np. 5-fluorouracyl). Leczenie zależy od zaawansowania choroby nowotworowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariusz Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 nie wiem jak to jest ale wlasnie usunieto mi juz guza teraz biore chemie o nazwie fol fox 4 i rozmawialem z ordynatorem chemioterapi i wyslal pismo do NFZ z prozba o pozwolenie podania leku docolwego ktory mialby na celu zniszczenie reszty komorek rakowych ktoyre mam na wezlach chlonnycz tez na jelicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi