Gość Agnieszka Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 W sobotę zaczęły mnie boleć okolice odbytu. Myślałam, że to przez trwający okres. W niedzielę spróbowałam *zajrzeć* co to naprawdę i przeraziłam się bo ujrzałam małą *narośl* przy odbycie. Nie wiem czy nazwanie tego guzkiem jest prawidłowe. Strasznie boli mnie to przy siadaniu, chodzeniu i wypróżnianiu. Mam 17 lat. Nie wiem gdzie mam się z tym udać. Proszę o jakąś pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość An Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Może to byc hemoroid zewnętrzny. Z tym to do proktologa, albo do rodzinnego. Najlepiej porozmawiaj o tym najpierw z rodzicami. Mozna najpierw wypróbować maści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi