Gość Lena Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Cześć! Kilka lat temu złamałam kość promieniową (tuż przy nadgarstku) oraz odłamał mi się kawałek wyrostka rylcowatego kości łokciowej. Od tamtego czasu odczuwam ból w okolicach chrząstki trójkątnej. W tym miejscu również pojawiło się pewne uwypuklenie, które wygląda tak samo jak koniec kości łokciowej (taka górka). Miałam robioną artroskopię obrazową i tak naprawdę nic z niej nie wyszło. Ciągle ból tego miejsca jest niewyjaśniony. Dodam, że chodziłam na zabiegi fizjoterapeutyczne oraz rehabilitację, jednakże nic to nie pomogło. Jaka może być przyczyna tego bólu? I jak wygląda leczenie? Kiedyś ktoś mi powiedział, że można usunąć chrząstkę trójkątną. Czy takie zabiegi się wykonuje i w jakich okolicznościach? Z góry dziękuję za udzieloną odpowiedź *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi