Gość adajana Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jestem po operacjach na hemoroidy oraz guzków . Bardzo często mam krwotoki z odbytu, czuję parcie i wtedy się zaczyna . Skrzepy i ciągły krwotok , który trwa nawet przez 10 minut . Jestem bardzo słaba i na granicy anemii. Badanie które miałam robione(retroskopia) wykluczyło nawrót hemoroidów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Jeśli rektoskopia wyklucza patologię w zakresie odbytu i odbytnicy to radziłbym wykonać kolonoskopię, gdyż ognisko krwawienia może umiejscawiać się w innych odcinkach jelita grubego. O dalszym sposobie postępowania musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hania Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 ja mam na razie takie objawy jak świąd i pieczenie a jestem w 7 miesiacu ciazy. czy moge zastosowac czopki procto glyvenol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi