Gość on27l Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam mam problem typu ze coraz bardziej mnie boli skora na koncu penisa... jest spuchnieta i czerwowa.. na poczatku nie bolala nie byla spuchnieta ale juz nie chciala schodzic z zoledzia albo z wielkimi problemami teraz to przy tym spuchnieciu to w ogole nie ma szans na zejscie... niczym raczej sie nie zarazilem bo 3 lata z jedna kobieta jestem, ale mialem problem raz typu ze przy stosunku przypadkiem mnie udezyla w niego i pod zoledzia zaczela mocno krew leciec ale zagoilo sie i nic nie bolalo ale od tego czasu skora coraz gorzej schodzila... Jak mam sobie pomoc? Nie bardzo chce z takimi rzeczami isc do lekarza wolalbym sam jakos masciami to zniweczyc... wiec prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Bez badania nie określę co może być przyczyną takich dolegliwości i radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Być może to następstwo zerwanego wędzidełka napletka i jego nieprawidłowego zagojenia się, a być może np. jakiegoś zakażenia grzybiczego. Musi to pooglądać bezpośrednio lekarz, aby zadecydować o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 0n27l Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 to najlepiej do jakiego lekarza ? Rodzinny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Mam tak samo można jakoś inaczej temu zapobiec a nie iść do lekarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi