Gość kasia 1982 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam od ponad tygodnia mam silny bol stopy strasznie mnie rwie w dwoch miejscach jest spuchnieta a jak chodze i naciska but na sciegno czuje silny bol co moze pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 To być może zapalenie ścięgna lub rozcięgna stopy, może pojedynczego stawu. Radzę najlepiej w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. On po badaniu bezpośrednim, fizykalnym zapewne postawi rozpoznanie i zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jol Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Ewentualnie możesz doraźnie spróbować tego czego ja spróbowałam, czyli kremu znieczulającego swiss medical z lidokainą, który kupiłam na stronie naporost.pl |Jestem z niego bardzo zadowolona, bo też jak miałam tak duży rwący ból to uporał sie z nim bez problemu. Wystarczyło, że posmarowałam i po kilku minutach ból znikł na długi czas. Teraz nie stosuję nic innego niż ten krem. Jestem bardzo zadowolona i Tobie też go polecam *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi