Gość Problem Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jakiś czas temu zauważyłam guzek na moim odbycie. Jest tego samego koloru co *normalna* część odbytu i wygląda, jakby z niego wychodził. elastyczny, można go *schować do środka*. Na co dzień nie boli ani w żaden sposób nie dokucza, tylko przy większym wysiłku fizycznym lekko piecze, ale może to być spowodowane tym, że szybko się pocę. Zastanawiam się czy konieczna jest wizyta u lekarza. Ciężko mi się przełamać, ale to coraz bardziej mnie niepokoi. Dodam, że mam 16 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Problem Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Dodam jeszcze, że guzek ten nie zawsze jest widoczny, czasem *chowa* się do środka i odbyt wygląda prawidłowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi