Gość Bogdan Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Jakiś czas temu zauważyłem obrzęk uda po niżej pachwiny nie bolesny jednak od kilku dni zaczyna lekko boleć ból promieniuje do pośladka i dolnej części uda lekarz rodzinny podejrzewał przepuklinę udowa chirurg ją wykluczył w tym miejscu pojawiło sie kilka guzków wielkości paznokcia kciuka co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Takie guzki być może to powiększone węzły chłonne mogące świadczyć o stanie zapalnym (np. dróg moczowych). Trudno mi cokolwiek więcej napisać bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 dzisiaj lekarz pierwszego kontaktu skierował mnie z tym do dermatologa wpadłem w zdumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi