Gość Marcin Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Witam , tydzien temu wyskoczyla mi na penisie a raczej przekształciła sie z białej krostki pod ktora całkowicie wrosniety był włos krosta z ktorej przy wyciskaniu leci ropa , jest w miare duza i twarda pod naskórkiem , wydaje mi sie ze po wyciskaniu reguralnie sie zmniejsza i nie rosnie , 2 dni temu wyskoczyla mi mniejsza juz nie na bialej kroscie , reguralnie uprawiam sex , jesli sa potrzebne zdjecia to nie ma problemu , czy to jest zwykła opryszczka czy cos innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 To zapewne zaczopowany gruczoł łojowy lub potowy w stanie zapalnym. Z reguły wystarczająca jest należyta higiena tej okolicy ciała, a takie zmiany goją się samoistnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi