Gość ccb4 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam, mam już prawie 19 lat, mam problem ze wzwodem, czasami uda mi się go osiągnąć a czasami nie, gdy go osiągam jest niepełny lub gdy przestane się skupiać zaraz opada, zauważyłem, że na penisie mam kilka czerwonych żyłek których nigdy wcześniej nie miałem, z boku penisa po lewej stronie znajdują się 2 większe żyły które napawają mnie strachem, otóż gdy penis leży są tak jakby prawie pod skórą (wystające) i wyglądają na prawie normalne (kolor ciemno zielony) problem polega na tym że gdy bardziej je rozciągnę są fioletowe a gdy rozciągne skórę mocniej są całe czerwone. Na moim penisie jest taka siatka powierzchiowych zył które są całe czerwone, czy powinienem się obawiać? Znalazłem temat w internecie gdzie jakiś mężczyzna zrobił zdj swojego penisa i napisał, że lekarz stwierdził, że to zakrzep. Proszę o odpowiedź czy powinienem natychmiast udać się z tym do lekarza, jak tak to do jakiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jeśli poszerzona naczynia żylne (a takie są naturalne w tym miejscu ciała u mężczyzn) nie dają dolegliwości (kolor nie ma tu znaczenia) to wszystko jest w porządku. W razie wątpliwości radzę z tym problemem udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi