Gość MONIKA88 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Witam AST 17,1* ALT 69,6* Bilirubina 0,28* Fosfataza zasadowa 160,80* GGTP 279. Proszę o pomoc w interpretacji tych wyników. Reszta wyników prawidłowa. Jestem kobietą 26 lat i mam 3 miesięczne dziecko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Proszę o podanie norm laboratoryjnych do tych wyników, bo z reguły każde laboratorium ma inne normy. Poza tym z jakiego powodu te badania były wykonywane, jakie ma Pani dolegliwości i czy przed badaniem stosowała Pani 24 godzinną lekkostrawną dietę bez używek i leków? Jeśli ja mam udzielić odpowiedzi proszę o założenie nowego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi