Gość młoda Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jestem już dwa miesiące po cholecystektomii laparoskopowej. Od tego czasu prawie codziennie mam stan podgorączkowy (37-38°) i (dwa trzy tygodniu) biegunki z żółcią. Czasami jeszcze występują bóle w okolicy wątroby, ale... ...od ponad miesiąca boli mnie brzuch w okolicy prawego podbrusza. Ciągle czuję tam dyskomfort. Podczas ucisku ból jest dosyć silny (ból po prawej stronie odczuwam również podczas ucisku lewego podbrzusza). Czasami mam problem, żeby się rozprostować lub oddać mocz, ponieważ każde napięcie mięśni powoduje zwiększenie dolegliwości. Co to może być? Miałam usg, badał mnie operator, który odesłał mnie do szpitala zakaźnego, gdzie po badaniach wykluczyli zakażenie bakteryjne, ale i tak brałam antybiotyk. Nie wiem, co się dzieje, gdzie iść, co robić. Bardzo, bardzo proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość młoda Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Prosze mi chociaż powiedzieć, do jakiego lekarza udać się z takimi dolegliwościami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość młoda Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Proszę o pomoc, już na prawdę nie wiem, co zrobić...?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi