Gość Karol Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Od pewnego czasu przy odbycie pojawiają się białe krosty, może nawet nie można tego tak nazwać, bo wygląda to fatalnie. Można nawet powiedzieć, że mój odbyt jest pokryty białymi narostami, tak jakby grudki, które odstają od ciała. Co to może być? Do jakiego lekarza się udać? Zaczynam się bać, czy to nie jest jakaś choroba zakaźna? Te dziwne krosty, grudki mam wyłącznie przy samym odbycie. Jak chciałem sprawdzić co to jest, to przez przypadek jedną urwałem w połowie i poleciała krew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Trudno napisać dokładnie co to jest bez badania. Radzę z tym problemem udać się do chirurga ogólnego lub jeśli to możliwe proktologa. Objawy jakie Pan opisuje sugerują, że być może to kłykciny kończyste, wirusowa choroba zakaźna. Niestety bez badania nic więcej nie mogę napisać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam. Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam, od 2 dni mam przy odbycie malutka białą narośl. Gdy jej dotykam ona jak by się przesuwała i wracała po dotknięciu. Nie boli podczas siadania, chodzenia, biegania czy załatwiania się. Jej położenie jest zaraz nad odbytem. Chodzę 3 razy w tygodniu na siłownie i biorę Creatynę po za siłownia siedzę często przy komputerze i to bardzo długo, jest to może tym związane? (jem oczywiście sporo jak by to na siłacza przystało pije również sporo wody) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Trudno określić bez bezpośredniego badania. Może to tylko zwykły przerost jakiegoś gruczołu okołoodbytniczego. Musi to zobaczyć bezpośrednio lekarz, aby wydać opinie co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jo Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 mam identyczny przypadek. włąsnei wróciłem od lekarza. to kłykciny odbytu. wywołane wirusem HPV. przenoszone droga plciową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi