Gość michal1012 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzisiaj zauważyłem na moim penisie dziwną czerwoną kropkę. Wygląda jakby mnie komar ugryzł. Nie wiem skąd to się wzięło i nie wiem co to jest. Wstydzę się to komuś pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Być może to tylko zaczopowany gruczoł łojowy lub potowy. Nic patologicznego. Powinno samoistnie ustąpić i raczej nie budzi to niepokoju. Jeśli zmiana nie zaniknie sama radzę z tym problemem udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi