Gość pit Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam, jestem mężczyzną dość obficie owłośionym na całym ciele. Kilka lat temu miałem usuniętą torbiel, która była rozpoznana jako sinus pilonidalis i znajdowała się w okolicy krzyżowej na szczycie zagłębienia miedzypośladkowego. Od jakiegoś czasu zacząłem odczuwać podobne dolegliwości jak wtedy, ale niżej mniej więcej w połowie długości szczeliny miedzypośladkowej, na jej środku. Wyczuwam palcem pewne zgrubienie na skórze, i tak jakby oczko otoczone fałdką naskórka z którego następują wysięki limfy albo innego plynu bezbarwnego rzadko pomieszanego z krwią? Czy to może być podobne schorzenie jakie miałem? Czy jest to groźne i co powinieniem zrobić? Z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Należy udać się do chirurga, który musi przyjrzeć się tym zmianom. Mogło dojść do nawtoru torbieli lub powstania przetok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi