Gość Ania Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mam guzek na prawej stopie z boku rowniez po prawej stronie, średnica ok. 1,5cm. Nie ma przebarwien, ale jest bardzo widoczny. Nie wiem od kiedy go mam, ale od 2 tyg. Bardzo to odczuwam. Nie jestem w stanie chodzic, boli doslownie jak zlamanie(nie bylo żadnego urazu), ale boli tylko jak stane na nodze, jak dotykam, nic nie boli. Guz jest bardzo twardy. Bylam wczoraj u chirurga ale zrobil mi tylko zastrzyk w to miejsce i nawet nie powiedzial co mi jest. Mam nadzieje ze tu sie czegoś dowiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Bez bezpośredniego badania nie określę czym jest ta zmiana. W tej lokalizacji i tak dająca dolegliwości zmiana guzowata może być ganglionem czyli torbielą galaretowatą. Proszę na ten temat porozmawiać z prowadzącym chirurgiem. Ma Pani prawo do szczegółowych informacji na temat Pani stanu zdrowia i proponowanego leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi