Gość Bodnar Elzbieta Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jestem po zawale a czeka mnie operacja raka piersi jakie jest niebezpieczeństwo podania narkozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeśli minęło pół roku po zawale serca, serce jest wydolne to nie ma raczej bezwzględnych przeciwwskazań do znieczulenia ogólnego. O tym jednak musi bezpośrednio zadecydować anestezjolog po badaniu fizykalnym i analizie badan dodatkowych czyli laboratoryjnych i obrazowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elżbieta Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dziękuje za odpowiedz. Czekam już 2 miesiące na tą operacje i psychicznie jestem wykończona.Taka u nas w Polsce jest opieka nad kobietami z rakiem piersi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi