Gość Pomocyyy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mam 16lat moge sie skontaktowac lub unuwic z lekarzem na zabieg jesli jestem za granica i chce zrobic zabieg w polsce angielskim lekarzom nie moge ufac Ps Ja mam takie pytanie czy na prośbę pacjenta można dostać znieczulenie całkowite ? Nie chcial bym tego ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Tak można, ale osoba niepełnoletnia musi też mieć zgodę przynajmniej jednego rodzica do zabiegu. Co do znieczulenia - może zabieg być wykonywany w znieczuleniu ogólnym, ale w tej sprawie po przyjęciu do szpitala trzeba osobiście rozmawiać i z urologiem i anestezjologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jimmy Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgoda bedzie nawet 2 ale moge sie zapytac jeszcze ile taki zabieg kosztuje i gdzie jest jeden z dobrych lekazy w polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi