Gość mariusz Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Po jakim czasie oddnia operacji mozna pracow c jako budowlaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Jeśli przepuklina była duża i w zakresie kresy białej (jak w temacie forum) to zaleca się powrót do pracy fizycznej po około 2-3 miesiącach od zabiegu. O wszystkim musi najlepiej zadecydować chirurg prowadzący, który zna zaawansowanie przepukliny, rodzaj zabiegu, stan kliniczny pacjenta i stan gojenia się pooperacyjnego. To często kwestia indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gabi Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Radzę się oszczędzać ,bo ja do pracy wróciłam po 6m i daje mi teraz w kość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi