Gość ktopytanieniebladzi Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jestem tydzień po laparoskopowym usunięciu woreczka żółciowego. Lekarz prowadzący powiedział, że mogę już (po zdjęciu szwów) jeść wszystko i uprawiać każdy sport. Inny lekarz w szpitalu zakazał uprawiania sportu na 6 mies. ze wzgl. na ryzyko przepukliny. Czy nie za wcześnie na jedzenie wszystkiego? I co z tym sportem? I mam jeszcze pytania o napoje pobudzające? czy mogę pić yerba mate? Która kawa jest lepsza w tej syt.: parzona, espresso czy rozpuszczalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Czy nie za wcześnie na jedzenie wszystkiego? - Radzę jeszcze przez 2 tygodnie utrzymać dietę wątrobiową. I co z tym sportem? - Pełen wysiłek fizyczny miesiąc po zabiegu. I mam jeszcze pytania o napoje pobudzające? czy mogę pić yerba mate? - Można. Która kawa jest lepsza w tej syt.: parzona, espresso czy rozpuszczalna? - Nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi