Gość Kamil81 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Mam 33 lata od około miesiąca miałem straszny ból promieniujący od kręgosłupa poprzez udo do łydki. W ostatnim tygodniu dostałem się do szpitala tam wykonano mi rezonans magnetyczny. Wynik jest dla mnie przerażający: 1. Zmiany zwyrodnienia kręgosłupa 2. Przepuklina j. miażdżystego L5/S1 3. Protruzja j. miażdżystego L2/L3, L4/L5 Mam termin na 9 czerwca na operację której się bardzo obawiam dodam że operację mam mieć w szpitalu w Bytomiu. Jak długo dochodzi się do sprawności po takiej operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Zazwyczaj rekonwalescencja trwa około 1-2 miesięcy po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil81 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Mam jeszcze pytanie ile godzin mniej więcej trwa taka operacja. Po jakim czasie od operacji pacjent wstaje pierwszy raz z łóżka i po ilu dniach wychodzi się z szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi