Gość Daniel.25 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam. Od 4 dni gdy ściągam skórkę z penisa odczuwam ból, mam również na żołędziu białe plamki tak jak by *ser* czy ktoś wie co się dzieje ? później postaram się dołączyć foto jak wrócę do domu. Pozdrawiam, Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Takie objawy mogą świadczyć o zakażeniu grzybiczym. Radzę w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem celem włączenia odpowiedniego postępowania terapeutycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daniel.25 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Witam. A czy domowymi sposobami można to jakoś *Wyleczyć* ? za bardzo nie mam kiedy iść do lekarza ponieważ od 8 do 20 pracuje a mam takiego szefa ze wolnego nie da :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi