Gość agusia Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ponad 2 lata temu była operacja łokcia tenisisty. Nadal utrzymuje się silny ból.Stwierdzono, że łokieć nie odbudował się po operacji,.Nie pomogły, blokady sterydowe, ani preparat wysokopłytkowy.Była już wiele razy fizykoterapia , bez efektów. Byłam u wielu ortopedów, ale nikt nie wie jak mi pomóc. Podobno metody leczenia łokcia tenisisty już wyczerpałam, i nie wiem co robić dalej. Bardzo prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 W takim wypadku pozostaje tylko systematycznie, odpowiednio dobrana fizjoterapia z zabiegami terapeutycznymi oraz z uwagi na przewlekły ból ewentualna konsultacja w poradni leczenia bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi