Gość PiotrZF Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witam. Mam 14 lat i od pewnego czasu się masturbuję. Podczas masturbacji bardzo szybko mam erekcję, napletek nie schodzi wogóle z żołędzia, zwisa taki kawałeczek skóry na początku penisa. I tu mam problem, gdy inni mają wytrysk ja mam dziwny ból i po chwili wypływa żółta lepiąca się maź. Co to może być? Czy to są jakieś problemy zdrowotne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Być może masz stulejkę, która blokuje sprawny odpływ nasienia gromadzącego się pod napletkiem co zmienia wygląd spermy. Jeśli to stulejka jest problemem będzie musiała być leczona zabiegowo. Poinformuj o tym problemie rodziców i udaj się na konsultacje do chirurga dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi