Gość damianek420 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Witam Mam 21 lat. Mam ogromny problem z nadgarstkami- 15cm w nadgarstku :/. Są one strasznie chude, drętwiejące, przemęczone, blade(chyba jakaś niedokrwistość ) przez co stanowią dla mnie straszny kompleks(serio oddałbym wszystko żeby były normalne :(). Zapewne po części winą jest kiepska genetyka, jak również fakt, że często wykonuje prace na komputerze - przez co są stale przemęczone. Niestety zdaje sobie sprawę z tego, że już nic z nimi nie zrobię, ale chciałbym je jakoś wzmocnić, usztywnić(zeby nie bolały i nie drętwiały w nocy) rozluźnić,powiększyć przedramiona (moze chociaż troszkę będą wyglądać normalniej, lepiej). Od kilku miesięcy chodzę na basen, siłownię. Bardzo prosiłbym was o jakieś opinie, porady, ćwiczenia jakie wykonywać. Chciałbym również kupić coś do rehabilitacji, i znalazłem na allegro sporo stabilizatorów, opasek, linek do zwijania i kul do ćwiczeń. Co byłoby najlepsze w moim przypadku? Zdjęcia: www.yogile.com/xpasrihf/41m/share/?vt=0EMO7Fw Pomóżcie :(. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Najlepiej w tej sprawie byłoby porozmawiać z trenerem ze siłowni. On na pewno dobierze dla Pana odpowiedni zestaw ćwiczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi