Gość mala12 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam! Od miesiąca odczuwam dość silne tępe aż do przeszywających bóli ok 30min po zjedzeniu.Bóle są umiejscowione w lewym boku w nadbrzuszu , tak jakby pod żebrami. Występują biegunki , wzdęcia i zgaga.Do tego jeszcze ciągle jestem zmęczona i kilka razy miałam stan podgorączkowy.Byłam na USG nic nie wyszło oprócz lekkich gazów w brzuchu.Zrobiłam także badanie moczu , które wykazało lekką infekcje.Lekarze nie umieją określić co to jest. Czy to może być ucisk pnia trzewnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Witam,miewam identyczne objawy oprócz gorączki w wyniku czego była gastroskopia lekarz stwierdził na podstawie badania i objawów zapalenie żołądka,dwunastnicy oraz refluks tj.cofanie się pokarmu wywołane złą pracą układu pokarmowego co wywołały bakterie h.p a kwaśny i ostry lub smażony pokarm podrażnia zapalenia tych dróg pokarmowych uważam że w pani przypadku potrzebna jest porada gastroenteorologa ponieważ ci specjaliści kierują też na inne badania niż pani wykonano,często usg nic nie wykazuje a takiej choroby jaką opisałam nie da się zdiagnozować przez usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi