Gość Jan Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Witam, otóż od jakiegoś czasu, mam dziwny problem z cewką moczową, ponieważ odczuwam takie jakby mrowienie lub pulsowanie przy ujściu cewki moczowej, co to może być? Czy to nowotwór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chirurg Tomasz Stawski Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Takie objawy nie sugerują występowania nowotworu. Być może powodem przedstawionych dolegliwości jest jakiś stan zapalny w zakresie końcowego odcinka cewki moczowej. Proszę z tym problemem bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Być może konieczne okaże się wykonanie badania ogólnego moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie dodałem że w styczniu byłem w szpitalu odnośnie zapalenia cewki moczowej, i od tego czasu niby wszystko dobrze, ale raz na jakiś czas wystąpi wyciek z cewki tzn. wyciek koloru mętnego, czy to może być od tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi